A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

31 сесія Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради

Дата: 27.05.2020 17:46
Кількість переглядів: 293

 27 травня під головуванням сільського голови Руслана НЕСТЕРОВА, відбулось пленарне засідання ХХХІ сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь заступники сільського голови з гуманітарних питань Павло ДОВГОПОЛ та з питань фінансово-економічної діяльності Ігор ЛІЩУК, секретар сільської ради та виконавчого комітету Андрій ВОЙЦЕХОВСЬКИЙ, 17 депутатів, начальники структурних підрозділів сільської ради. В ході пленарного засідання розглянуто 114 актуальних питань та прийнято відповідні рішення з різних сфер життєдіяльності Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади.

Депутати сільської ради одноголосно схвалили звіт та зміни до сільського бюджету на 2020 рік, затвердили ставки місцевих податків і зборів на території об’єднаної громади, прийняли на баланс сільської ради мережу зовнішнього вулично-дорожнього освітлення, тощо. Низка схвалених питань стосувалися надання дозволів на розробку, виготовлення та затвердження проектно-технічної документації із землеустрою.

Сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ наголосив, що питання, які розглянуті в ході пленарного засідання - є надзвичайно актуальними, а від їх своєчасного виконання, в багатьох аспектах, залежить подальший розвиток нашої громади.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора