A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З нагоди Всесвітнього дня поезії

Дата: 22.03.2018 12:26
Кількість переглядів: 675

Фото без опису

Сьогодні з нагоди Всесвітнього дня поезії на базі Слобідсько-Кульчієвецької бібліотеки - філіалу відбувся театралізований захід "Ріпка", під час презентації якого пройшли читання творів українських письменників  вихованцями та представниками батьківського комітету ДНЗ «Веселка». Окрім того дошкільнята виконували і українські пісні, серед них «Матінка моя-виконавиця» (співала Балійчук Аня) та «Що таке наш дитсадок» та хореографічна композиція у виконанні всіх вихованців дитячого садочка. Дикламантами віршів були: Коваль Маша, Єгоров Іван, Гуменний Даніїл, Шульган Даніїл, Мозолюк Софія, Мельник Владислав.

Фото без опису

Організаторами свята виступили т.в.о. завідувача ДНЗ «Веселка» Наталя Коман, завідувач бібіліотека-філіалу Бичинська Тетяна та завідувач клубом Оксана Савіцька.

Фото без опису

Звертаючись до всіх присутніх начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена Сендзюк, зазначила, що такі заходи потрібно робити якомога частіше аби стимулювати дітей до всебічного розвитку. А дякуючи підтримці батьків, а це показало їхня участь у сьогоднішньому дійстві (Гуменна Олеся та Обух Ірина), це вдасться зробити ефективно і якісно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора