Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вшанували хвилиною мовчання

Дата: 26.03.2018 13:17
Кількість переглядів: 676

 

Фото без опису

В історії кожного населеного пункту є події і дати, які назавжди залишаються в пам’яті поколінь. В нього вкарбувалася одна з визначних дат історії нашого рідного краю – День визволення населених пунктів Кам’янець-Подільського району від німецько-фашистських загарбників (23 березня – 4 квітня 1944 року). Це – великий смуток і велика радість у серці кожного з нас.

В боях за визволення Кам’янеччини смертю хоробрих полягли 969 солдатів і офіцерів.  З нагоди 74-ї річниці визволення Кам’янець-Подільського району від німецько-фашистських загарбників 26 березня біля меморіального комплексу загиблим воїнам у селі Слобідка–Кульчієвецька відбулися урочисті заходи за участю секретаря сільської ради Андрія Войцехівського, начальників відділів та працівників виконавчого апарату, вихованців дитячого садочка «Веселка».

Фото без опису

Хто поліг у боях, визволяючи наш район від німецько-фашистського загарбника та тих – хто повернувся із перемогою, але не дожив до сьогодення, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів. Також напередодні урочистостей в бібіліотеці-філіалі с.Слобідка–Кульчієвецька відбулася виставка під назвою «Згадаймо величні ті роки…», організована завідуючою Тетяною Бичинською.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора