A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

В рамках проведення тижня безпеки

Дата: 18.04.2018 16:15
Кількість переглядів: 593

 

 

Фото без описуЗ початку тижня працівники служби МНС  Кам’янець-Подільського району, в рамках проведення тижня безпеки, відвідують дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади громади з метою інформування простим загальним речам: про техніку безпеки на воді, біля води, як правильно користуватись електричною енергією, що можна і не можна використовувати дітям; про  шкоду вогню, причини виникнення пожеж, правила поведінки під час пожеж і протипожежні заходи. Діти мають знати, як  правильно набирати за телефоном номер "1-01" і  чітко називати свою адресу.

Фото без опису Окрім того як школярі так і дошкільнята мають знати, де знаходиться протипожежний інвентар, адже  кожна дитина має почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації.  Найвищими цінностями суспільства є життя і здоров’я дітей. Щоб дитина розвивалася гармонійно, була життєрадісною, виростала повноцінним громадянином, вона повинна бути насамперед здоровою морально і фізично.

Фото без опису

Також була проведена роз’яснювальна робота щодо того, чому трапляються отруєння ліками. Для цього представники фармацевтичної галузі розповіли про те, що дітям не можна самим брати ліків, адже це роблять тільки дорослі. Смачні та яскраві вітаміни - це теж ліки і їх не можна багато вживати. Що робити у випадку, якщо хтось отруївся ліками і взагалі вчити свідомо ставитись до свого здоров'я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора