A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відомі митці ділилися своїми досвідом і практикою

Дата: 19.04.2018 20:41
Кількість переглядів: 1002

Фото без опису

19 квітня в рамках проведення всеукраїнського літературного фестивалю «Зернислово» на базі Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради відбулася зустріч відомих митців Хмельниччини з школярами, працівників закладів культури та освіти, жителями громади.

Фото без опису

Ініціатором проведення таких зустрічей є голова Хмельницької обласної організації спілки Національної спілки письменників України та лауреат багатьох літературних премій українських письменників – Василь Горбатюк. Метою проведення таких зустрічей є популяризація українського слова в поезій, прозі та піснях. На зустрічі також були присутні: Оксана Почапська – поетеса, критик, літературознавець, член Національної спілки письменників України, Михайло Цимбалюк – член Національної спілки письменників України та член Національної спілки журналістів України та Люцина Хворост – українська поетеса, громадський діяч, засновниця Харківського Українського клубу «Апостроф» та дизайнер друкованих видань.

 

Фото без опису

Кожний з них розповідав усім присутнім про жанри, з якими працюють, декламували вірші, зачитували власні твори у прозі, а Люцина Хворост співала власні пісні, до яких пише і музику  і тексти сама. Зустріч мала яскраво виражений творчий характер, під час якого кожний ділився своїми думками про роль українського слова, його важливість в наші дні. Вихованці дошкільного навчального закладу «Веселка» та школярі Мукшо-Китайгородської школи  I-III ступенів в свою чергу презентували гостям невелику концертну програму.

 

Фото без опису

Подяки митцям від імені голови Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Руслана Нестерова вручила начальник відділу освіти, молоді, спорту та туризму Олена Сендзюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора