A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З засідання чергової сесії сільської ради

Дата: 05.05.2018 10:36
Кількість переглядів: 628

5 травня відбулося чергове засідання шостої сесії VII скликання Слобідсько –Кульчієвецької сільської ради. На порядку денному було розглянуто 99 питань, 85 з яких земельного характеру. Зокрема, одним з важливих питань, яке було підтримано депутатами одноголосно, було прийнято рішення про надання дозволу на розробку містобудівної документації – плану зонування території декількох населених пунктів громади та внесено зміни до Генерального плану с.Мукша Китайгородська.

 

За ініціативи сільського голови Руслана Нестерова рішенням цієї сесії було прийнято рішення про погодження соціальних угод про співпрацю. Руслан Олегович наголосив на тому, що керівники агроформувань району, а також підприємці, які зареєстровані та працюють в громаді, повинні долучитися до спільного розвитку інфраструктури населених пунктів. Аби підтримувати належним чином благоустрій було створено громадську інспекцію з контролю над ним.

Також було підтримано рішення про затвердження Порядку про пайову участь у розвитку інфраструктури населених пунктів та Положення про пайову участь власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустроюна території Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Одноголосно депутати проголосували про зміни до сільського бюджету на 2018 рік та затверджено звіт про виконання бюджету за перший квартал 2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора