A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відзначення Дня матері в громаді

Дата: 11.05.2018 21:11
Кількість переглядів: 807

 

Фото без опису

Століттями тема материнства знаходила реалізацію в усіх напрямках мистецтва. Відомі письменники, композитори, художники, режисери та інші творці прекрасного зверталися до образу матері. З упевненістю можна стверджувати, що добробут і культурний рівень нації прямо залежить від того, наскільки воно шанобливо ставиться до матерів. Адже тільки у щасливих матерів виростають здорові, добрі, всебічно розвинені діти. Українці теж здавна поважають тему материнства і офіційно відзначають її з 2000 року в другу неділю травня. В Кам’янець-Подільському районі урочистості розпочалися в РКЦМ «Розмай», де від імені депутата Верховної Ради Володимира Мельниченка матері-героїні Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ, отримали подарунки.

Фото без опису

Подібні заходи відбулися в Баговицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, куди приїхали сільський голова Руслан Нестеров та завідувач методичного центру відділу освіти, культури туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ Ніна Гурська. Вони підготували святковий концерт, до якого приєдналися також в.о.старости Юрій Сидорук та депутати сільської ради Лідія Шкурак та Галина Мозолюк.

Фото без опису

Діти у віршах, піснях та танцях висловили свою любов і вдячність найріднішим – мамам та бабусям, а по завершенні свята учні подарували своїм матерям вітальні листівки, які виготовили власноруч.

 

Фото без описуУрочистий захід відбувся і у Врубловецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, куди з вітаннями поїхали секретар сільскої ради Андрій Войцеховський та начальник відділу освіти, культури туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ Олена Сендзюк. Школярі підготували для своїх самих рідних і близьких жінок урочисті вітання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора