A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято вишиванки в дошкільнят

Дата: 17.05.2018 12:30
Кількість переглядів: 1029

 

Фото без опису

Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. Це свято покликане популяризувати українську культуру і традиції. Сьогодні масштаби поширення традиції носити вишиванку вражають: такого розмаїття вишиванок, як  в цей день ви не побачите ніде.

 

Фото без опису

Зараз мабуть не має такої родини, в якій не було б вишитої сорочки, рушника чи серветки. Це говорить про те, що з кожним роком українці  все глибше повертаються до своєї історії.

Фото без опису
В одне з найкращих українських національних свят ДНЗ "Веселка" в с.Слобідка Кульчієвецька відбулися заходи присвячені цьому дню.

Фото без опису

Організатори свята завідувач Інна Войцеховська, вихователь Наталія Коман, батьківський актив садочка підготував велике дійство, під час якого дітки взяли участь у флешмобі, декламували вірші, співали та танцювали.

 

Фото без опису

В заходах взяли участь начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Сендзюк та завідувач методичним кабінетом Ніна Гурська. Олена Сергіївна привітала всіх зі святом та зазначила, що лише зберігаючи рідні традиції та прививаючи їх з дитинста, наша держава буде завжди успішною і розвинутою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора