A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулася позачергова сесія сільської ради

Дата: 15.06.2018 21:53
Кількість переглядів: 774

 

 

Фото без опису

15 червня відбулося засідання сьомої (позачергової) сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської  ради, під час якої голосували за низку важливих для розвитку громади питань. Робота сесії розпочалася з внесення пропозиції  сільського голови Руслана Нестерова кандидатури на посаду заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.

 

Фото без опису

18 депутатів з 20 присутніх (всього є 26) була підтримана кандидатура Потапської Наталії Володимирівни. Від сільської ради рішенням сесії було делеговано для роботи у складі Госпітальної ради Кам’янець-Подільського госпітального округу Хмельницької області представника Слобідсько-Кульчієвецької територіальної громади. Жодних обговорень не було щодо зміни до сільського бюджету на 2018 рік. Одноголосно були підтримані всі зміни, які обґрунтовано пояснила начальник відділу фінансів Неоніла Федик.

 

Фото без опису

Також було прийнято низку програм, зокрема: «Про затвердження Цільової програми захисту населення і території Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на 2018-2021 роки та «Про затвердження цільової Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2018-2022 роки на території Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради».  З метою покращення обслуговування жителів громади рішенням сесії було покладено обов'язки із вчинення нотаріальних дій (виключно видання доручень) на в.о старостів сіл Врублівці, Станіславівка, Яруга, Устя, Баговиця, Велика Слобідка, Мала Слобідка, Тарасівка, Цвіклівці Другі, Шутнівці.

 

Фото без опису

Земельні питання, яких було майже 200, були розглянуті на засіданні профільної комісії, але депутатським корпусом було вирішено більшу частину з них перенести на доопрацювання. Найважливішими питаннями, на яких акцентував увагу Руслан Нестеров були: встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради та встановлення плати за землю на території Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Ці два питання детально обговорилися з фаховими спеціалістами і депутатами, враховуючи потенційну можливість кожного населеного пункту громади та профільну особливість роботи кожного підприємця. Також Руслан Олегович озвучив депутатські звернення Артема Шпака, Дмитра Ткачука та Ярослава Словінського. Всі вони взяті прийняті на опрацювання сільським головою та виконавчим апаратом сільської ради. Звернення жителів с.Тарасівка щодо шкоди оброблення гербіцидами полів Руслан Олегович взяв під особистий контроль,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора