A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулося засідання чергової сесії сільської ради

Дата: 27.07.2018 10:05
Кількість переглядів: 864

 

Фото без опису

26 липня відбулося засідання 8 чергової сесії VII скликання Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. На порядку денному було розглянуто низку питань, які стосуються розвитку громади. Зокрема, начальник відділу фінансів Неоніла Федик доповіла про виконання сільського бюджету за І півріччя 2018 року та внесення до нього змін. До загального фонду сільського  бюджету за І півріччя 2018 року  надійшло доходів в сумі 19946,0 тис. грн., що складає 51,8 відсотка до річних призначень з врахуванням змін. Власні доходи надійшли в сумі  8722 тис. грн., що складає 51,3 відсотка  до річних показників   на 2018 рік.

 

Фото без опису

В цілому сільський бюджет за доходами загального та спеціального фондів (з урахуванням трансфертів) до річних показників  виконаний на 52,4  відсотка, а до планових на  півріччя -   на 121 відсоток. За рахунок внесених змін до сільського бюджету 12 дітей, що проживають на території громади (це діти сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, діти учасників АТО, діти-сироти, тощо), будуть мати можливість оздоровитися в дитячому таборі в Одеській області. Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Сендзюк наголосила, що фінансування на путівки для цих дітей здійснювалося відповідно поданих заяв з врахуванням доданих до цього відповідних довідок та посвідчень.

 

Фото без описуРозглянулися також питання щодо змін до структури та штатної чисельності, та  до персонального складу виконавчого комітету Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Важливим питанням, яке підтримав одноголосно весь депутатський корпус, було створення нового комунального підприємства «Слобідсько-Кульчієвецьке комунальне  підприємство» Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. На його початковий розвиток і відповідно придбання необхідної матеріалів, враховуючи зміни в сільському бюджеті було виділено 150 тис.грн.
Питання земельні, як зазвичай були розглянуті останніми. Низка з них не була одноголосно підтримана депутатами.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора