A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Методичні засідання вчителів-предметників

Дата: 04.09.2018 17:25
Кількість переглядів: 782

Традиційно на початку нового навчального року освітяни  збираються разом, щоб підвести підсумки роботи за минулий навчальний рік та  спланувати подальшу роботу.

       29 серпня Баговицький ліцей гостинно відкрив двері для освітян Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, які завітали на традиційні серпневі зустрічі. Керівники відділу освіти привітали освітянську громаду з початком нового навчального року, подякували за плідну працю, за належну підготовку до  початку навчального періоду.

         Далі продовжилися засідання методичних об'єднань вчителів,  директорів та вихователів. Педагоги ознайомились з інструктивно-методичними рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, ХОІППО щодо вивчення в закладах загальної середньої освіти навчальних предметів, організації освітнього процесу у 2018-2019 н.р. та іншими нормативно-правовими документами.  Адже саме зараз відбуваються важливі зміни в шкільній освіті. Сьогодні говоримо про реформування освітньої галузі, про Концепцію Нової української школи та її реалізацію, про зміни до навчальних програм, профілізацію старшої школи тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора