A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

У новий навчальний рік по-новому!

Дата: 04.09.2018 17:32
Кількість переглядів: 966

У новий навчальний рік по-новому!

     

          31 серпня, в переддень нового навчального року на базі Баговицького ліцею відбулася серпнева конференція освітян  – зустріч педагогів, яка в  урочистій формі  окреслила  пріоритетні завдання на наступний навчальний рік.

          Розуміючи, що «найбільша розкіш — це розкіш людського спілкування»,  педагогічна конференція проведена  у нестандартній формі – у форматі педагогічної   кав'ярні.

Фото без опису

           У  роботі конференції взяли участь начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Сергіївна Сендзюк, начальник методичного центру Ніна Володимирівна Гурська, головний спеціаліст відділу освіти Надія Володимирівна Мошенко, директори та заступники директорів навчальних закладів, голови методичних об'єднань, педагоги-організатори.

               Відкриваючи  конференцію, Олена Сергіївна побажала освітянам здоров'я, натхнення та плідної роботи у новому навчальному році, окреслила пріоритетні завдання на новий навчальний рік.

Фото без опису

               Привітати педагогів із початком навчання  завітали вихованці Тарасівського ЗДО «Золотий ключик».

             Відрадно, що педагогічна кав’ярня мала  формат   дієвої та дружньої зустрічі колег, під час якої було визначено основні завдання розвитку освітянського середовища.

           Акцент було зроблено на впроваджені освітньої реформи, викликах і проблемах сучасної освіти. Йшлося про те, як підвищити якість освітніх послуг, як впровадити вимоги Нової української школи на місцях.

         З цікавими повідомленнями виступили освітяни громади та презентували матеріали із досвіду роботи:

«Концепція Нової української школи» - Тютюник Л. Г., методист відділу освіти, голова МО вчителів початкових класів;

  «Хмарні технології на уроках філологічного циклу» -  Гуменюк К.А., методист відділу освіти, МО вчителів філологічного циклу.

«Мистецтво у навчанні та вихованні» - Підлісний С. П., голова МО вчителів художньо-естетичного  циклу, педагогів-організаторів, класних керівників.

 «Компетентності. Наскрізні змістові лінії» - Проценко Н. А., методист відділу освіти, голова МО вчителів математики, фізики, інформатики та економіки.

“Перевернуте навчання” - ключова тенденція освітніх технологій сучасності» - Арсенюк М.М., голова МО вчителів історії, географії, природознавства, етики .

         Клочковська А. Д. - голова МО  вчителів хімії, біології  показала приклад використання інтерактивної вправи «Чорний ящик».

         За чашкою кави усі присутні мали можливість взяти участь у вирішені освітянських проблемних ситуацій, а керівники  дошкілля  та директори закладів загальної середньої освіти  фантазувати на тему «Якби я мав чарівну педагогічну  паличку…» .

       Справжнім  сюрпризом для присутніх став майстер-клас з виготовлення давнього українського оберегу ляльки-мотанки, який провела вчитель Боришковецької гімназії О.Л. Хапко.

           На завершення зустрічі, в подарунок для всіх освітян, прозвучали  пісні у виконані  директора Слобідсько-Кульчієвецького ЗДО  І. Є. Войцеховської  з побажанням «Щастя, добра і любові».

          Як зауважували учасники педагогічної кав'ярні, подібні заходи, це – своєрідний заряд енергії перед новим навчальним роком. Адже вони дають можливість поспілкуватись з колегами, обмінятися думками, обговорити проблеми навчального процесу, щоб увійти в новий навчальний рік з наснагою і новими силами, щоб творити самим і надихати інших.

До нових звершень і здобутків, шановні освітяни!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора