Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Науково-практична конференція «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини»

Дата: 11.12.2018 13:11
Кількість переглядів: 515

 

29 листопада 2018 року в м. Хмельницькому відбулася VІ обласна учнівська науково-практична конференція «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини».
Програмою роботи конференції було передбачено секційні засідання, на яких учасники мали можливість представити свої матеріали у формі презентації конкурсного проекту. 
Загалом у роботі конференції взяли участь здобувачі освіти із 11 районів, 25 об’єднаних територіальних громад, 5 міст обласного значення. Серед громад області наша команда здобула І загальнокомандне місце. Наші конкурсанти представили цікаві роботи у наукових відділеннях:«Фундаментальні та прикладні розробки в галузі сучасної математики» та«Перспективні розробки та ідеї космічних місій».
Члени журі були приємно вражені науковими працями юних дослідників Баговицького ліцею Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Учні охоче відповідали на поставлені запитання і демонстрували журі свою грамотність та обізнаність у досліджуваних темах.
За підсумками роботи компетентного журі були визначені кращі виступи. Ліщук Дмитро, учень 9 класу та Шевчук Олександр, учень 10 класу одержали дипломи за найкращі виступи у секції математики, а Проценко Богдан, учень 6 класу - у секції фізики та астрономії.
Окремо варто подякувати науковому керівнику Проценко Наталії Анатоліївні, вчителю математики та економіки Баговицького ліцею, за ґрунтовну підготовку учнів. 
Вітаємо юних дослідників та керівника, бажаємо нових наукових відкриттів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора