A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«Учитель року-2019»

Дата: 12.12.2018 13:17
Кількість переглядів: 468

«Учитель року-2019»
4-5 грудня відбувся перший (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019».
Складними й напруженими були конкурсні дні для учителів. Кожен із учасників показав високий фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, шукав свою педагогічну стежку до душі й серця кожного учня під час проведення конкурсного уроку.
За рішенням журі конкурсу І місце в номінації «географія» посів Ільницький Ігор Миколайович, вчитель Великослобідської гімназії нашої громади.
Ігор Миколайович – не просто талановитий педагог, вчитель з ласки Божої, а й прекрасна людина, вірний товариш і щирий колега. Люблять його діти і він їх любить. З теплотою відноситься до своїх колег, до жителів села. Недаремно його обрали депутатом сільської ради від села Велика Слобідка. А ще - Ігор Миколайович вміє бути сучасним, постійно поглиблюючи свої знання, стежить за новинками літератури, використовує передову методику навчання та виховання підростаючого покоління.
Уся громад щиро вітає Вас, Ігорю Миколайовичу, з перемогою у конкурсі. Ми раді вашому успіхові. Нехай ніколи не зраджують Вас душевні сили, не вичерпуються запаси вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора