A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До уваги жителів громади!

Дата: 13.12.2018 11:52
Кількість переглядів: 462

 

 

Відповідно наказу Управління державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області в період з 15 грудня 2018 року по 30 червня 2019 року забороняється будь-який вилов раків у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області.

Типовий репродуктивний цикл річкових раків включає зимово-весняне парування, яке проходить з грудня по березень. Виношування личинок самками може тривати до кінця червня. Осінь та початок зими були доволі теплими, а такі умови є оптимальними для річкових раків.

Тому, аби сприяти відновленню їхньої популяції на території області, відділ ЖКГ та з питань надзвичайних ситуацій сільської ради звертається до тутешніх рибалок з вимогою дотримуватись Правил любительського і спортивного рибальства.

Звертаємо увагу, що вилов раків у заборонений період є грубим порушенням рибоохоронного законодавства відповідно до ч. 4 ст. 85 КУпАП. За це передбачено штраф у розмірі до 680 грн. Крім того, порушнику доведеться сплатити 25,5 грн за кожного незаконно виловленого рака.

У разі виявлення порушення - прохання терміново повідомляти за номером телефону всеукраїнської безкоштовної «гарячої лінії»: 0 (800) 50-52-50 або на «гарячу лінію» Хмельницького рибоохоронного патруля: 068-384-98-10.

 

 

Березовська О.О. ,начальник відділу житлово-комунального

господарства та з питань надзвичайних ситуацій

Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора