A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До уваги жителів громади!

Дата: 19.12.2018 16:37
Кількість переглядів: 846

Увідповідності до статті 13 Закону України "Про місцеве самоврядування України" оприлюднюємо рішення виконавчого комітету від 18.12.2018 року №173 Про встановлення тарифів на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів (ТПВ), вивезення рідких відходів, транспортування усопших, що надаються КП “СК”, додається

 

СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ № 173

18.12.2018                               с.Слобідка-Кульчієвецька

Про встановлення тарифів на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів (ТПВ), вивезення рідких відходів, транспортування померлих, що надаються КП “СК”

 

Розглянувши клопотання КП «СК» Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради № 23 від 14.12.2018року, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», Постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070 «Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів», згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 18, 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   виконавчий комітет сільської ради

 

                                                 ВИРІШИВ:

 

1. Встановити тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів з урахуванням операцій поводження з побутовими відходами (збирання, перевезення, знешкодження, захоронення) КП “СК”, що додаються.

Додаток 1 - 2 арк.

2.Встановити тарифи на послуги з вивезення рідких відходів, що надаються КП “СК” населенню, бюджетним організаціям та іншим споживачам.

Додаток 2 - 1 арк.

3.Встановити тарифи на послуги з транспортування усопших, що надаються КП “СК” населенню і бюджетним організаціям.

Додаток 3 - 1 арк.

4.Данне  рішення винести на затвердження сесії сільської ради.

5. Контроль  за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  заступника сільського голови з питань фінансово-економічної діяльності Ліщука І.Б.

Сільський голова                                                                             Р.Нестеров

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора