A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Подарунок від Святого Миколая.

Дата: 27.12.2018 09:34
Кількість переглядів: 536

      День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, сповнене добрими надіями, світлом і радістю. Особливо очікуваним воно є для дітей, адже з його приходом, кожен з них сподівається на здійснення найзаповітніших мрій .

      Наслідувати добрі  та праведні традиції пов’язані зі вчинками Святого Миколая намагаються і в Слобідсько-Кульчіієвецькій територіальній громаді.

      Цьогорічне  свято стало визначною подією у житті шкільної родини Баговицького ліцею, адже саме цього дня за сприяння у виділенні коштів  на капітальний ремонт від народного депутата В.В.Мельниченка відбулося урочисте відкриття спортивного залу. З подарунками для школярів завітали також  почесні гості свята - очільник громади Руслан Нестеров, помічник народного депутата Ірина Камінська та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Сендзюк ,які і виконали почесну місію перерізання стрічки та відкриття оновленого спортивного залу.

      Закинувши перший символічний м'яч у баскетбольний кошик, та вручивши кожному з школярів цукерковий подарунок Руслан Олегович  привітав усіх зі святом та побажав бути слухняними, чемними і тоді  святий Миколай неодмінно завітає до них з подарунками і у наступному році.

      Вітаючи педагогічний колектив закладу зі святом, помічник народного депутата В. В. Мельниченка Ірина Камінська  запевнила присутніх, що і в подальшому  Володимир Володимирович прикладатиме максимум зусиль  для створення відповідних умов  для гарного, успішного навчання  дітей та активної участі у спортивних заходах.   

           Директор ліцею Микола Арсенюк подякував всім, причетним до даної події, та зауважив, що відкриття спортивного залу це довгоочікуване свято, для всього педагогічного колективу та учнів школи і відтепер уроки, що проходитимуть тут, принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним та насиченим. Адже створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора