A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання методичного об’єднання

Дата: 15.02.2019 13:35
Кількість переглядів: 462

           «Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти людина», - стверджує народна мудрість.  Адже кожна мова – це ключ, який відкриває двері до чогось нового. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо,  перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати: «Людина, яка володіє мовами, володіє світом».

           13 лютого 2019 року на чергове   засідання методичного об’єднання зібралися вчителі англійської та німецької мов закладів загальної середньої освіти  Слобідсько-Кульчієвецької громади, де розглянули низку питань, а саме: підсумки роботи методичного об’єднання вчителів іноземних мов  за 2018 рік та завдання на 2019,  шляхи підвищення ефективності та якості вивчення іноземної мови.

            У роботі засідання взяли участь начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту  Олена Сендзюк, завідувач методичним центром Ніна Гурська, методист центру Катерина Гуменюк. На засіданні вчителі-предметники  презентували власні педагогічні проекти, ділились досвідом та проблемами щодо   формування мотивації навчальної діяльності учнів, підвищення ефективності  занять з  іноземної  мови, розвитку комунікативних навичок, стимулювання бажання учнів вивчати іноземні мови та використовувати здобуті знання в повсякденному житті.

           Олена Сергіївна звернула увагу присутніх на  результати  участі здобувачів у  ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з іноземної мови та контрольних робіт, які проводив  відділ освіти, а також  на участь учителів та їх учнів у конкурсах Малої Академії Наук.

           Катерина Анатоліївна змістовно і в доступній формі розповіла про основні вимоги до завдань державної підсумкової атестації з іноземної мови,  а також про атестацію педагогічних працівників у 2018-2019 році.

           Підводячи підсумки роботи засідання методичного об’єднання,  Ніна Володимирівна зазначила, що споживачем педагогічної діяльності є суспільство, громада, батьки тих учнів, які навчаються в конкретному навчальному закладі. Тому, зважаючи на це, дуже важливим компонентом діяльності вчителя є його соціальна активність. Це перш за все його публічні «звіти» про діяльність у вигляді участі у педагогічних ярмарках, наукових конференціях, конкурсах, що можуть говорити про високу кваліфікацію вчителя.

             Засідання  пройшло  в  творчій та доброзичливій атмосфері.  Завдяки  різним  видам  роботи  час  сплив  непомітно.  І, хоча  більшість членів  методичного об'єднання  -  досвідчені педагоги,  кожен з них  дізнався  щось нове,  поповнив    скарбничку своїх   знань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора