Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання методичного об’єднання

Дата: 01.03.2019 15:07
Кількість переглядів: 403

       Коли народжується зірка на педагогічному небосхилі, решта світил підтримує її своїм теплом і утворюється сузір’я професійної майстерності.
       27 лютого 2019 року у відділі ОКТМС Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради відбулося засідання методичного об’єднання директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти громади на тему: «Формування управлінської компетентності керівника навчального закладу як складової успішного функціонування закладу освіти». Засідання проходило за участі начальника відділу освіти Сендзюк О.С., завідувача методичним центром Гурської Н.В., методиста Гуменюк К.А.
       На порядку денному засідання підіймались важливі та актуальні питання в освітянській політиці сьогодення, зокрема, про роль директора, кваліфікаційні вимоги до нього як менеджера сучасного освітнього закладу в умовах трансформації освіти в Україні та як підвищити якість знань та інтерес до навчання учнів сільської школи. Своїм досвідом із колегами ділились керівники навчальних закладів Арсенюк М.М. (директор Баговицького ліцею) та Побережна Т.В. (заступник директора з навчально-виховної роботи Мукшо – Китайгородського ліцею). Перед керівниками навчальних закладів виступила начальник відділу освіти Сендзюк О.С., яка підвела підсумки Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, МАН, контрольних робіт. Особливий акцент на засіданні був зроблений на питаннях щодо проведення ЗНО - ДПА та атестації педагогічних працівників у 2019 році. 

     Грунтовну методичну допомогу у цьому напрямку надали завідувач методичним центром Гурська Н. В. та методист Гуменюк К.А. Керівники навчальних закладів взяли активну участь в обговоренні піднятих питань, провели управлінський брифінг, тренінги, анкетування, прийняли спільні методичні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора