A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Пленарне засідання

Дата: 05.03.2019 15:48
Кількість переглядів: 466

 

                28 лютого відбулось пленарне засідання вісімнадцятої чергової сесії УІІ скликання Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.

  1. В ході роботи депутати розглянули 30 питань порядку денного, серед яких: Про затвердження звіту щодо виконання сільського бюджету за 2018 рік.
  2. Звіт про виконання «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2018 рік».
  3. Звіт про виконання «Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2018 рік».
  4. Звіт про виконання «Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Слобідсько-Кульчієвецьке» Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2018 рік».
  5. Про виконання Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Слобідсько–Кульчієвецької сільської ради на 2018 рік».
  6. Про виконання «Програми «Організація харчування вихованців закладів дошкільної освіти та учнів закладів загальної середньої освіти Слобідсько–Кульчієвецької сільської ради на 2018рік».
  7. Про виконання Програми «Шкільний автобус» на 2018 рік».
  8. Про схвалення проекту договору «Про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів».
  9. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2019 рік.
  10. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Слобідсько-Кульчієвецьке» Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2019 рік.
  11. Про затвердження Програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2019 рік.
  12. Про затвердження переліку об’єктів та види суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, або засуджених за вчинення злочинів до даного покарання, що будуть виконуватися на території Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ на 2019 рік.
  13. Про затвердження переліку об’єктів та визначення виду оплачуваних суспільно–корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт на території Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ на 2019 рік.
  14. Про затвердження Програми «Організація харчування вихованців закладів дошкільної освіти та учнів закладів загальної середньої освіти Слобідсько–Кульчієвецької сільської ради на 2019рік».
  15. Про затвердження Програми «Шкільний автобус» на 2019 рік.
  16. Про затвердження Програми «Обдаровані діти» на 2019 рік.
  17. Про затвердження Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради» на 2019рік.
  18. Про затвердження Програми «Підготовка та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2019 рік».
  19. Про перейменування Тарасівського дошкільного навчального закладу «Золотий ключик» Устянської сільської ради Кам’янець–Подільського району Хмельницької області на Тарасівський заклад дошкільної освіти «Золотий ключик» Слобідсько – Кульчієвецької сільської ради.
  20. Про перейменування Врубловецького дошкільного навчального закладу «Світанок» Врубловецької сільської ради Кам’янець–Подільського району Хмельницької області на Врубловецький заклад дошкільної освіти «Світанок» Слобідсько–Кульчієвецької сільської ради.
  21. Про перейменування Устянського дошкільного навчального закладу «Промінчик» Устянської сільської ради Кам’янець – Подільського району Хмельницької області на Устянський заклад дошкільної освіти «Промінчик» Слобідсько – Кульчієвецької сільської ради.
  22. Про перейменування Великослобідського дошкільного навчального закладу «Сонечко» Устянської сільської ради Кам’янець – Подільського району Хмельницької області на Великослобідський заклад дошкільної освіти «Сонечко» Слобідсько – Кульчієвецької сільської ради.
  23. Про перейменування Боришковецького дошкільного навчального закладу «Веснянка» Слобідо – Кульчієвецької  сільської ради Кам’янець – Подільського району Хмельницької області на Боришковецький заклад дошкільної освіти «Веснянка» Слобідсько – Кульчієвецької сільської ради.
  24. Про перейменування Баговицького дошкільного навчального закладу «Колобок» Устянської сільської ради Кам’янець – Подільського району Хмельницької області на Баговицький заклад дошкільної освіти «Колобок»  Слобідсько – Кульчієвецької сільської ради.
  25. Про перейменування Слобідо – Кульчієвецького  дошкільного навчального закладу «Веселка» Слобідо - Кульчієвецької сільської ради Кам’янець – Подільського району Хмельницької області на Слобідсько-Кульчієвецький заклад дошкільної освіти «Країна дитинства» Слобідсько – Кульчієвецької сільської ради.
  26. Про комплексну Програму забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури ожежної охорони у Слобідсько-Кульчієвецькій сільській раді на 2019-2020 роки.
  27. Про затвердження Положення про Фонд охорони навколишнього середовища Слобідсько-Кульчієвецької  сільської  ради  об’єднаної  територіальної  громади та перелік заходів  із використання коштів у 2019 році.
  28. Про затвердження Програми підтримки громадських формувань з охорони громадського порядку дотримання законності, боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень на території Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2019 рік.
  29. Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
  30. Про присвоєння Козярському Володимиру Васильовичу героя соціалістичної праці бригадира бригади колгоспу «Україна» с.Шутнівці звання «Почесний громадянин» посмертно.

Пленарне засідання вісімнадцятої сесії сільської ради VII скликання пройшло успішно. Усі питання, що винесені на порядок денний, були розглянуті та проголосовані.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора