A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Семінар - практикум

Дата: 12.03.2019 15:24
Кількість переглядів: 449

На базі Врубловецької гімназії пройшов семінар-практикум директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи Слобідсько-Кульчієвецької об'єднаної територіальної громади, на тему: «Формування національної свідомості через організацію системи роботи з національно-патріотичного виховання в освітньому просторі».

Учасники семінару ознайомились із системою роботи з національно-патріотичного виховання в освітньому просторі нової української школи, яку презентував директор гімназії Олександр Сеньків. Педагоги мали змогу відвідати різні за типами уроки, зокрема, інтегрований урок з української мови та курсу «Я у світі» у 4 класі, засідання дискусійного клубу у 9 класі, інтелектуальний марафон у 6-8 класах. Ділова гра - тренінг, яку запропонувала педагогам заступник директора Лагановська С.А, занурила всіх у активну робочу атмосферу.

Зміст семінару: уроки, виховний захід, тренінг були глибоко пронизані темою національно-патріотичного виховання школярів, прививання їм любові до рідної землі, формування високої громадянської свідомості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора