Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«За чисте довкілля»

Дата: 05.04.2019 11:04
Кількість переглядів: 425

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» була започаткована розпорядженням Кабінету Міністрів України у 2010 році. Протягом березня-квітня проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій, упорядкування кладовищ, братських могил, місць почесних поховань, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних та інших особливо цінних об’єктів, поширення екологічних знань, активізацію державного та громадського контролю за додержанням природоохороного законодавства. Зокрема, створення нових лісових насаджень, висадка дерев і кущів, упорядкування сміттєзвалищ, очищення від сміття берегів річок, озер, ставків, розчищення та упорядкування джерел.

В рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та традиційних весняних «суботників» на територій Слобідсько-Кульчієвецької об'єднаної територіальної громади проводиться загальне прибирання територій сільських кладовищ.

Під керівництвом Руслана Нестерова, працівники Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, комунального підприємства, депутатського корпусу та просто небайдужі люди вийшли на прибирання території Баговицького кладовища.

Загальними зусиллями вдалося навести лад, очистити територію від сухого листя та сухостою, прибрати закинуті могили, до яких з рідка навідуються родичі.

Робота триває…

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора