A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Пленарне засідання

Дата: 19.04.2019 14:43
Кількість переглядів: 328

19 квітня відбулось пленарне засідання ХХ позачергової сесії VII скликання Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. В роботі сесії взяли участь сільський голова Руслан Нестеров, заступник з гуманітарних питань Павло Довгопол, секретар сільської ради та виконавчого комітету Андрій Войцеховський, начальники структурних підрозділів сільської ради.
На початку засідання сільський голова Руслан Нестеров ініціював заходи щодо вшанування пам'яті депутата багатьох скликань Кравзюка Петра Івановича. Присутні згадали добрі справи, активну життєву позицію, принциповість людини, яка заслужила повагу не тільки рідних людей, а і в цілому громади. Депутати висловили співчуття рідним і близьким, схилили голову в хвилині мовчання.
На порядку денному сесії було розглянуто 8 питань. Особливу увагу було приділено питанню про внесення зміни до сільського бюджету на 2019 рік, розгляд якого був обумовлений необхідністю вирішення нагальних питань в галузях охорони здоров'я, культури, благоустрою кладовищ, соціальному захисту населення. За рішенням сесії делеговано кошти в районний бюджет на виконання «Програми підтримки та розвитку комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Кам’янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»» – на оплату лікарських рецептів для онкохворих (наркотичні засоби) і пільгових медикаментів для окремих категорій громадян та «Програму розвитку архівної справи в Кам'янець-Подільському районі». Профінансовано проведення капітального ремонту електроосвітлення залу будинку культури с.Слобідка-Кульчієвецька, благоустрою населених пунктів та кладовищ територіальної громади, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора