A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Ніхто не забутий … Ніщо не забуте …

Дата: 08.05.2019 13:07
Кількість переглядів: 393

 8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
В рамках відзначення знаменних подій протягом цього тижня в населених пунктах Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради за участю сільського голови Руслана Нестерова, представників сільської ради, депутатського корпусу, духовенства та громадських активістів проведено урочисто-тематичні заходи, покладання квітів до меморіалів та пам’ятників, панахиди за загиблими у Другій світовій війні та молебні за захисників Вітчизни. 
У навчальних закладах та установах освіти триватимуть інформаційні, просвітницькі, творчі та мистецькі заходи, години пам’яті, книжкові експозиції, виставки малюнків.
За сприяння Народного депутата України В.Мельниченка та сільського голови Руслана Нестерова, з нагоди відзначення знаменної дати ветеранам війни, які проживають на території Слобідсько-Кульчієвецької об'єднаної територіальної громади вручено продуктові набори та грошову допомогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора