Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проекту рішення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території    Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2020 рік»

Дата: 11.05.2019 15:13
Кількість переглядів: 583

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про оприлюднення проекту рішення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території    Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2020 рік»

 

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб виконавчий комітет Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради повідомляє що проект рішення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради «Про затвердження ставок єдиного податку на 2020 рік», аналіз  регуляторного впливу та звіт про проведення базового відстеження даних проекту рішення  розміщено на офіційному сайті Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради E-mail: sl-ksrada@ukr.net  та на  інформаційних стендах, який знаходиться в приміщенні сільської ради.

Зауваження і пропозиції до проекту рішення направляти в письмовій формі для узагальнення та представлення на розгляд чергової сесії сільської ради в термін до 11 червня  2019 року за адресою: Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, с. Слобідка-Кульчієвецька, вул. Механізаторів, 45, поштовий індекс 32389 , E-mail: sl-ksrada@ukr.net .

 

 

 

 

Секретар виконкому                                                      А.В. Войцеховский


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора