A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Сектор з юридичних та кадрових питань

Дата: 03.07.2019 15:39
Кількість переглядів: 376

Юридичний супровід Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради забезпечує сектор з юридичних та кадрових питань, у складі:
- Мельник Тетяна Василівна, завідуюча сектором;
- Лупійчук Ніна Петрівна, головний спеціаліст.
Одним із провідних напрямків діяльності юридичне предстаництво у проведенні закупівель на електронному майданчику сільської ради ДЗО ПРОЗОРО. За період з лютого 2018 року проведено тендерні відкриті торги, а саме:
- Реконструкція існуючої лінії електропередачі по вулицях Дружби, Центральна, Шевченка, Сонячна села Врублівці, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області;
- Реконструкція частини системи водопостачання села Велика Слобідка Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області;
- Закупівля електричної енергії та легкового автомобіля.
Досягненням сектору можна вважати розроблення та затвердження програми співробітництва територіальних громад у формі реалізації спільних проектів в Управлінні Регіонального розвитку Хмельницької області. Також, юристом виконавчого апарату сільської ради Мельник Т.В., нещодавно засновано Незалежний профспілковий комітет Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, метою якого є здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів її членів.
З метою підвищення ефективності в наданні правової допомоги сектор активно залучає до співпраці представників безоплатної вторинної правової допомоги для консультування та інформаційного забезпечення жителів громади.
Також завідувач сектору веде онлайн консультування «Запитуй-Відповідаємо» за електронною адресою sk-uryst@ukr.net та особистий прийом громадян за графіком:
- кожен перший вівторок місяця.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора