A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Привітання для голови Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Нестерова Руслана Олеговича

Дата: 26.06.2019 16:12
Кількість переглядів: 462

Шановний Руслане Олеговичу !

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження !

Це свято – не просто подія у Вашій книзі життя, це ще один привід для жителів об’єднанної територіальної громади згадати про ті позитивні зміни, які відбулися у Слобідсько-Кульчієвецької сільській раді за час Вашої роботи. Завдяки Вашому управлінському досвіду та Вашій наполегливості громада розбудовується, але попереду – великі перспективи. Віримо, що під Вашим керівництвом будуть прийняті програми зростання добробуту населення Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ, а Ваші професійні якості і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів кожного жителя і всієї громади.

Від щирого серця бажаємо реалізації всіх Ваших починань, рішень у всіх Ваших справах, необхідної завзятості і постійного духовного зростання.

Нехай все задумане збувається, всі плани втілюються, нехай Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада з кожним днем стає все кращою, а її жителі відчувають себе впевненими в завтрашньому дні !

Міцного Вам здоров’я, щастя, радості, невичерпної енергії, оптимізму, бадьорості духу, удачі, миру і благополуччя!

Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на добрі звістки, радісні події, особисті досягнення і благородні справи. Хай і надалі плідною буде Ваша праця.

З повагою виконавчий комітет, депутатський корпус сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора