A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

нарада педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти

Дата: 30.08.2019 12:26
Кількість переглядів: 290

30 серпня 2019 року на базі Баговицького ліцею Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради відбулася нарада педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти.
У роботі зібрання взяв участь заступник сільського голови Павло Довгопол, який привітав освітян з початком нового навчального року і щиро побажав, аби цей навчальний рік був ще кращим на освітянські здобутки .
Олена Сендзюк, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, підвела підсумки роботи освіти громади за 2018-2019 навчальний рік та окреслила пріоритетні напрямки освітянської галузі на 2019-2020 навчальний рік. Особливу увагу звернула на збільшення показника охоплення дітей дошкільною освітою, забезпечення функціонування мережі закладів загальної середньої освіти, інформатизацію та комп’ютеризацію освітнього процесу, модернізацію системи підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, підготовку та роботу вчителів в умовах НУШ, а також експертизу якості освіти, як основу підвищення ефективності освітнього процесу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора