A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Дата: 02.09.2019 14:41
Кількість переглядів: 228

Кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву «школа».
І знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. І знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр.
Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
Гарно зустріли початок навчального року 418 дітей, майже сто вчителів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Особливим, і безперечно, незабутнім у житті він стане для милих першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше вступили на незвіданий шлях. Не менш важливим він стане і для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежину.
З усією теплотою серця цього дня висловлювали слова подяки за щоденну титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян – справжніх патріотів своєї країни.
Про комфортне навчання здобувачів освіти дбає керівництво нашої громади. Відремонтовані освітні заклади, облаштовані затишні класні кімнати, забезпечені сучасним навчальним обладнанням, створені належні умови для якісного харчування школярів, діти громади мають можливість під’їзду на навчання трьома шкільними автобусами, а ще для перевезення решти дітей укладені угоди з перевізниками.
Умови для навчально-виховного процесу створені.
Залишається побажати усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.
Усіх зі святом! Доброго всім шляху.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора