A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ХРАМОВЕ СВЯТО

Дата: 22.09.2019 15:28
Кількість переглядів: 389

21-22 вересня на честь одного з найбільших християнських свят Різдва Пресвятої Богородиці, мешканці сіл нашої територіальної громади Баговиця, Мала Слобідка, Станіславівна відзначали храмово-історичне свято - День села.
В рамках святкування проводились зустрічі з ветеранами, духовенством, громадськими діячами, найбільш шанованими та знаними людьми нашої громади та району.
22 вересня в селі Баговиця проводились урочистості та святковий концерт приурочений святкуванню 559 – річчю (1460 рік) з дня заснування села. В цей святковий день, з вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Руслан Нестеров, насамперед відзначивши Подяками та подарунками ветеранів колгоспу, сільської ради, які не жаліючи свого здоров’я та років життя працювали на благо рідної землі у різних сферах життєдіяльності. В своєму виступі Руслан Олегович, побажав процвітання селу, щоб щастя та добробут жили на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи усіх у згуртовану та небайдужу громаду. В урочистій атмосфері та з піднятим настроєм звучали слова привітань та побажань громаді села Баговиця. Привітали найстарших жителів села, родини, котрі відзначили ювілеї подружнього життя, багатодітні сім’ї, ювілярів. Вітали працівників усіх професій за їх життєвий шлях і вклад у розвиток рідного села.
На свято завітав настоятель храму Пресвятої Богородиці с. Баговиця протоієрей Петро Галишич, який побажав усім Божого благословення, добробуту, щастя, достатку і миру.
Урочистості пройшли на високому мистецькому рівні. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Учні, працівники культури, освітяни вітали земляків поетичними рядками та музичними композиціями, які присвячувались Україні і рідному краю.
Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора