A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання лідерів учнівського самоврядування

Дата: 26.09.2019 15:46
Кількість переглядів: 394

«Справжнє лідерство – це не престиж, влада чи статус. Це відповідальність.» Під таким дивізом пройшло перше засідання лідерів учнівського самоврядування Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ. На засіданні були присутні лідери шкіл громади, координатори, начальник відділу освіти О.Сензюк, завідувачка методичним центром Н. Гурська, матодист відділу К.Гуменюк.
На початку засідання Олена Сергіївна та Ніна Володимирівна привітали лідерів і побажали їм цікавої та продуктивної роботи.
Засідання вела координатор І.М.Бажан. Учасникам було запропоновано різні тренінги, вправи, з допомогою яких лідери ближче познайомилися, дізналися багато цікавого про лідерство, його місце у нашому житті. Була висвітлена тема булінгу у школі. І фінальним акордом засідання стали вибори активу учнівського самоврядування. За результатами голосування президентом став Костя Мороз – учень 11 класу Мукшо-Китайгородського ліцею, віце-президентом – Дмитро Ліщук (10 клас, Баговицький ліцей), секретарем – Павло Борщ (10 клас, Мукшо-Китайгородський ліцей). Сектор освіти і науки очолив Максим Ремішевський (9 клас, Врубловецька гімназія), сектор здоров’я і спорту – Анастасія Костюченко(11 клас, Баговицький ліцей), сектор культури та мистецтва – Анастасія Адамчук (Великослобідська гімназія), сектор інформації та новин – Марія Карвасарська (9 клас, Врубловецька гімназія).
Підводячи підсумки, лідери висловили свої думки на рахунок очікування від засідання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора