A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Село моє – краплиночка на карті

Дата: 17.10.2019 10:14
Кількість переглядів: 300

Українське село колоритне і яскраве, в кожного своя історія, свої традиції, свої улюблені свята. Але, є свято, якого в кожному селі чекають з нетерпінням, адже це чудова нагода зустрітися, поспілкуватися в приємній атмосфері. У селі Тарасівка Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади цей день співпадає з храмовим святом євангеліста і апостола Іоана Богослова. До сільського клубу, де відбувалося святкування, завітали односельці та гості з навколишніх сіл і не тільки…

Святкування розпочалось із вітального слова ІЄРЕЯ місцевого храму Сергія Олексюка. Урочисто-офіційну частину свята продовжив сільський голова Руслан Нестеров, який в своїй промові відзначив важливість та значимість святкування Дня села, наголосивши, що такі свята єднають не тільки всіх жителів села а й громаду в цілому… Нашу новоутворену Слобідсько-Кульчієвецьку об’єднану територіальну громаду пов’язує історичне минуле, сьогодення та спільне майбутнє. Історія села Тарасівка, його самобутність є частинкою історії Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної громади, Кам'янеччини та України в цілому. А історію творять люди, працьовитість, відданість та любов яких до рідної землі заслуговують на шану і повагу. Велика кількість жителів села Тарасівка були відзначені Подяками, Почесними грамотами та подарунками від сільського голови. Не залишились поза увагою Руслана Олеговича найстарші жителі села, ветерани праці, родини, котрі відзначили ювілеї подружнього життя, багатодітні сім’ї. Вітали працівників усіх професій за їх життєвий шлях і вклад у розвиток рідного села.
Особливими гостями свята були представники Об'єднаних сил, з вітальним словом від яких виступив командир 48 інженерної бригади Олександр Река, який побажав односельцям мирного неба та затишку у оселях. Вітаючи жителів села староста Устянського округу Юрій Сидорук, звернув увагу на особливу шану та подяку людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід, нині допомагають молоді відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу. Місцеві депутати Сергій Ткачук та Ярослав Словінський звернулася до односельців та гостей з привітаннями та побажаннями добра, здоров’я, родинного затишку. Щоб в кожній домівці панували мир та спокій, збувалися всі заповітні мрії.

Слова подяки в допомозі організації свята прозвучали на адресу сільського голови Руслана Нестерова, Народного депутата VІІ та VІІІ скликання Володимира Мельниченка, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олени Сендзюк, колективу Тарасівського ЗДО та його директора Нелі Мар'яніній, завідувачу бібліотеки Людмилі Чорній, завідувачу фельдшерським пунктом Тетяні Решовській, завідувачу сільського клубу Віктору Варяниці, учням Баговицького ліцею, які є постійними учасниками свята (директор Микола Арсенюк), та учасникам свята Дарині Титарчук, Ользі Титарчук, Тетяні Драч, Ігору Романишену, Ульяні Маринович.

Ведучі свята Людмила Чорна та Неля Мар'яніна на завершення побажали усім односельчанам міцного здоров'я та щедрої долі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора