A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День села

Дата: 17.10.2019 11:28
Кількість переглядів: 301

14 жовтня в Україні відзначали День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. А у селі Врублівці відзначали храмове свято та 559-у річницю від дня його заснування, святкування Дня села – це гарна традиція, яку варто продовжувати.
На святі зібралось чимало місцевих жителів, яких вітали зі святом сільський голова Руслан Нестеров, місцевий священник Петро Галишич, заступник сільського голови Павло Довгопол, в.о. старости Микола Берчук. Сільський голова побажав жителям громади миру, добра і процвітання, вручив Подяки та цінні подарунки.
Зі святковим вітальним концертом виступили працівники культури, учні місцевої школи та вокальна група "Калинонька". Відзначили Подяками і подарунками захисників України - учасників АТО, багатодітні сім’ї, самих молодших жителів та інших представників громади.

Після концерту всі присутні були запрошені до святкового столу, який організував народний депутат VII- VIII скликання Мельниченко В.В. Також спонсорами свята були ТОВ Агросолюшнс, Сливка А.В., Локай Г.А.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора