A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Методичний семінар

Дата: 29.10.2019 11:40
Кількість переглядів: 296

25 жовтня 2019 року у стінах Врубловецької гімназії було вельми людно. Навчальний заклад привітно зустрічав освітян, що прибули взяти участь у методичному семінарі на тему «Формування та розвиток ключових компетентностей здобувача освіти ХХІ століття». Цього разу ними стали вчителі початкових класів та іноземної мови закладів загальної середньої освіти Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Такі зустрічі з обміну досвідом між педагогічними працівниками вже стали доброю традицією на теренах громади.
Учасників семінару першими зустріли діти. Свої вітання вчителям вони передали у піснях та віршах українською та іноземними мовами. Перед педагогами у рамках «Круглого столу» з вітальним словом виступила начальниця відділу ОКТМС Олена Сендзюк. Завідувачка методичним центром відділу освіти Ніна Гурська підкреслила новизну проведення заходу шляхом поєднання навчання в початковій школі з іноземними мовами та ознайомила присутніх із структурно-часовою моделлю семінару. Після «Круглого столу» учасники семінару мали змогу колективно відвідати урок англійської мови у 6 класі на тему «Спорт у нашому житті», який підготувала вчителька іноземної мови Світлана Томашевська.
Вчителі початкових класів побували у 3-4 класах, які навчаються в класі-комплекті, на уроці зв?язного мовлення на тему «Калина – символ України», який провела вчителька початкових класів Наталія Никуляк. Свій урок німецької мови у 5 класі на тему «Моя сім?я» презентувала колегам вчителька іноземної мови Галина Шевчук. На усіх уроках ефективними та доцільними засобами, методами та прийомами вирішувались завдання семінару, а саме компетентнісного підходу до навчання здобувачів освіти . Чудовий настрій та емоційна атмосфера панували під час перегляду українознавчого театралізованого дійства «Україна-це я,Україна – це ти, Україна – це ми!», підготовленого вчителями Світланою Томашевською та Інною Бажан з вихованцями закладу.
На міні-тренінгу «Вчитель –вічний учень» вчителі громади відпрацьовували навички підвищення педагогічної компетентності та свого професійного рівня. А допомагали їм у цьому вчитель початкових класів Оксана Коваль та вчителька англійської мови Світлана Томашевська. Закінчився семінар рефлексією та підведенням підсумків роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора