A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Святковий концерт

Дата: 08.11.2019 12:58
Кількість переглядів: 291

Святковий концерт з нагоди відзначення храмового свята – Дня села БОРИШКІВЦІ (614 – річниця першої згадки в архівних документах)
7 листопада 2019 року на честь християнського свята Ікони Божої Матері «Всіх Скорботних Радість» в стінах сільського клубу села Боришківці звучала музика і сміх, привітання і подяки. Музичне дійство «Моя маленька Батьківщина» приурочене святкуванню 614 – річниці (1405 рік) з дня першої згадки про село Боришківці в архівних документах пройшло на належному мистецькому рівні. Наші колективи, працівники культури, подарували яскраві та чудові емоції усім присутнім.
В цей святковий день, з вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Руслан Нестеров, насамперед відзначивши Подяками та подарунками ветеранів колгоспу, сільської ради, які не жаліючи свого здоров’я та років життя працювали заради рідної землі у різних сферах життєдіяльності села. Від імені Народного депутата України VІІ-VІІІ скликання Володимира Мельниченка, до жителів громади звернувся його помічник – Ірина Камінська, яка побажала всім присутнім мирного неба, благополуччя, достатку та процвітання не тільки селу Боришківцям, а й Слобідсько-Кульчієвецькій громаді в цілому.
Концерт пройшов у теплій святковій атмосфері, програма святкування була цікавою та динамічною. Після концерту всі присутні були запрошені до святкового столу, який організував Народний депутат України VII-VIII скликання Мельниченко В.В. Такі тематичні заходи формують єдність громади, почуття патріотизму, гордості та прагнення до розвиту та процвітання нашої об’єднаної територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора