A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Село моє частина України

Дата: 11.11.2019 13:16
Кількість переглядів: 380

Святковий концерт з нагоди відзначення храмового свята – Дня села ОЛЕНІВКА (216 – річниця першої згадки в архівних документах)
Гарним осіннім днем, 9 листопада 2019 року на честь християнського свята – дня святого Великомученика Димитрія Солунського в стінах сільського клубу села Оленівка пройшло музично-тематичне свято «Село моє частина України», приурочене святкуванню 216 – річниці (1758 рік) з дня першої згадки про село Оленівка в архівно-історичних документах.
На святі зібралось чимало місцевих жителів. Всіх гостей та односельців зустріла гарно вбрана зала, приємні ведучі та учасники художньої самодіяльності. Короваєм на вишитому рушникові зустріли сільського голову – Руслана Нестерова, заступника голови – Павла Довгопола та помічника Народного депутата України VII-VIII скликання Мельниченка В.В. – Ірину Камінську. Сільський голова побажав жителям громади миру, добра і процвітання, вручив Подяки та цінні подарунки. Вітали почесних людей, ветеранів колгоспу, сільської ради, учасників АТО, сім’ї, які прожили багато років у парі, наймолодшу та найстаршу жительок села Оленівка. Так, вітаючи усіх з релігійним святом, виступив священик сіл Боришківці та Оленівка ієрей Дмитро Наумов, який подякував сільському голові Руслану Нестерову, Ігорю Фурману («КОЛОС-ПЛЮС 2015») та Анатолію Зелениці (ПП «ДЕМЕТРА - 2010») за сприяння, підтримку, допомогу та активну громадську позицію в справі розбудови християнської віри та розвитку духовності в селах Слобідсько-Кульчієвецької громади.
Після концерту всі присутні були запрошені до святкового столу, який організував Народний депутат України VII-VIII скликання Мельниченко В.В., Ігор Фурман директор Агро-фірми ТОВ «КОЛОС-ПЛЮС 2015» та сільський голова Руслан Нестеров.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора