Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День працівників сільського господарства

Дата: 14.11.2019 13:33
Кількість переглядів: 309

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді Президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.
Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
14 листопада 2019 року з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства України в приміщенні будинку культури села Слобідка Кульчієвецька відбулися урочистості по відзначенню заслуг працівників аграрної галузі.
У привітальному виступі сільський голова Руслан Нестеров зазначив, що день працівників сільського господарства - це свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю. Дякую усім працівникам сільського господарства за важку працю. Бажаю міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у Ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв, мирного неба та хай в усіх буде хліб і до хліба на столі! В рамках свого виступу, висловлюючи велику вдячність «людям аграрних професій», сільський голова нагородив Грамотами, Подяками та цінними подарунками ветеранів радгоспу, сільської ради, працівників та керівників агроформувань, тих, хто пов’язав свої долі із сільським господарством, віддав частину свого життя сільськогосподарській ниві.
Зусиллями працівників культури, освіти та студентів Кам'янець-Подільського коледжу культури і мистецтва було проведено надзвичайно креативний та яскравий концерт. Високий рівень виступів приємно вразив: номери запам’яталися, оптимізмом, захоплюючою грою артистів, які подарували глядачам веселий настрій та приємні враження.
Так тримати ! Слава Україні !

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора