A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Пам’ятаємо…

Дата: 22.11.2019 14:09
Кількість переглядів: 278

У Слобідсько-Кульчієвецькій сільській раді до Дня пам’яті жертв голодомору, який відзначається щороку в четверту суботу листопада, відбудуться жалобні заходи, а саме: поминальні панахиди, реквієми та традиційні акції «Засвіти свічку».

Зокрема, 22 листопада з метою вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років – геноциду Українського народу та масових голодів 1921-1923 та 1946-1947 років, на території села Мукша Китайгородська біля меморіалу жертв Голодомору та політичних репресій за участю представників Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, Кам'янець-Подільської районної державної адміністрації, громадськості, духовенства проведено жалобний мітинг-реквієм та поминальну панахиду.

23 листопада о 16:00 буде оголошено хвилину мовчання на вшанування пам’яті жертв голодоморів, а також проведено загальноукраїнську акцію «Засвіти свічку». У цей час кожен громадянин може долучитися до акції та встановити свічку на підвіконні.

Пам’ятаємо…

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора