A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 16:02
Кількість переглядів: 262

6 грудня в залі будинку культури села Слобідка-Кульчієвецька відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування в Україні.
За традицією, сільський голова привітав усіх хто працює у сфері місцевого самоврядування з професійним святом, зокрема Руслан Олегович зазначив: - «В Україні 7 грудня – День місцевого самоврядування, професійне свято всіх тих, хто, за покликом серця, обраний волею народу представляє і захищає інтереси своїх виборців. Нам випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Наші ініціативи і пропозиції мають знаходити підтримку і втілюватись у життя. Разом ми і надалі будемо принциповими у відстоюванні інтересів громади. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку та розбудови нашої територіальної громади. Хай успіхи і перемоги окрилюють нас на нові звершення і здобутки. Хай панує злагода у наших діях, мудрість – у думках, спокій – в серці. Потрібно жити з добром у душі до людей і почуттям гідності за нашу громаду і Україну в цілому».
Відзначаючи професійне свято, зазвичай підбивають підсумки зробленого, оцінюють резерви та незадіяні можливості, визначають першочергові і перспективні завдання.
З нагоди свята сільський голова Руслан Нестеров вручив кращим представникам органів місцевого самоврядування Почесні грамоти та цінні подарунки.
Талановиті працівники культури та освітяни порадували присутніх святковою концертною програмою. Такі тематичні заходи формують єдність громади, почуття патріотизму, гордості та прагнення до розвиту та процвітання нашої об’єднаної територіальної громади. Свято пройшло на високому мистецькому рівні. Слава Україні !

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора