Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Пленарне засідання 27(позачергової) сесії 7 скликання

Дата: 09.12.2019 16:19
Кількість переглядів: 276

9 грудня відбулось пленарне засідання ХХVІІ позачергової сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь сільський голова Руслан Нестеров, заступник сільського голови з гуманітарних питань Павло Довгопол, заступник сільського голови з питань фінансово-економічної діяльності Ігор Ліщук, секретар сільської ради та виконавчого комітету Андрій Войцеховський, депутати, начальники структурних підрозділів сільської ради.
На порядку денному сесії розглянуто 6 нагальних питань, які стосувались звіту та змін до сільського бюджету на 2019 рік, затвердження антикорупційної програми, земельних питань, а саме:
-Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
-Про передачу субвенції на здійснення видатків у сфері охорони здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції із сільського бюджету Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради в районний бюджет Кам’янець-Подільського району.
-Про прийняття на баланс Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради об’єктів нерухомості.
-Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
-Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за межами населених пунктів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
-Про поділ комунального майна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора