A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Благоустрій територій Мукша Китайгородського ліцею - завершено

Дата: 21.05.2020 11:05
Кількість переглядів: 285

Сьогодні, 20 травня сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ відвідав ліцей села Мукша Китайгородська, де перевірив об’єм виконаних робіт з благоустрою та впорядкування шкільного подвір'я.

В рамках реалізації «Програми з благоустрою територій Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», в освітній установі: встановлено бордюри, покладено тверде покриття на шкільному майданчику, облаштовано клумби та висаджено квіти.

Разом з начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Оленою СЕНДЗЮК, директором Любов'ю КОВАЛЬЧУК та працівниками ліцею, сільський голова накреслив першочергові завдання щодо покращення матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу, згідно з реформуванням освітньої галузі та впровадженням Нової української школи (НУШ). Особлива увага приділена обладнанню кабінетів початкової школи, а саме: кабінетам 1-го та 2-го класів. Руслан Олегович, наголосив, що пріоритетом для нашої громади є створення школи, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й уміння застосовувати їх у повсякденному житті та бути відповідальними громадянами.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора