A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ТРИВАЮТЬ АКТИВНІ РОБОТИ З ПОТОЧНОГО РЕМОНТУ ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ

Дата: 01.06.2020 14:41
Кількість переглядів: 339

28 травня сільський голова Руслан Нестеров перебував з робочим візитом в селі Слобідка Кульчієвецька де перевірив хід виконання робіт по ремонту дорожнього покриття вулиці Шевченка.

Роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на території Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади тривають у відповідності до «Перспективного плану благоустрою територій на 2020 рік». Слід наголосити, що внаслідок тривалої експлуатації, через недостатність фінансування дорожньої галузі протягом останніх десятирічь, порушення міжремонтних термінів - дорожнє покриття зазнало значних руйнувань і потребує проведення відповідних ремонтних робіт. Саме тому, роботи з поточного ремонту дорожнього покриття в населених пунктах нашої громади тривають практично щотижня.

Сільський голова подякував завідувачу сектору житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій Ярославу Словінському, депутату Ігорю Кармашу і всім небайдужим громадянам за оперативність та допомогу у проведенні відповідних робіт.

Роботи тривають…

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора