A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Встановлення зовнішнього вуличного освітлення в селі Врублівці

Дата: 03.06.2020 09:31
Кількість переглядів: 323

Серед головних пріоритетів соціально-економічного розвитку Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради залишається розбудова інфраструктури у напрямку проведення вуличного освітлення. З метою забезпечення рівня освітлення вулиць населених пунктів, у відповідності до нормативних вимог, щомісячно громада нарощуються темпи по облаштуванню зовнішнього вуличного освітлення.

Так, станом на 2 червня 2020 року завершуються роботи ІІ етапу по реалізації проекту з вуличного освітлення в селі Врублівці. За кошти сільського бюджету проведено реконструкцію існуючих ліній електропередач протяжністю 5,2 км із встановленням 50 ліхтарів. Освітлено вулиці: Перемоги, 40-річчя Перемоги, Шкільна, Дружби, ім.Терешкової, Яблунева, ім.Пастуха.

Сільський голова висловлює особисту подяку старості Врубловецького старостату Миколі Берчуку, депутатам Неонілі Ремішевській та Артему Шпаку за допомогу у вирішенні проблем села Врублівці. Також, наголошує на злагодженості та оперативності роботи бригади електромонтерів ФОП Сергія Бойчука, які незважаючи на несприятливі погодні умови, своєчасно та якісно виконали поставлені завдання.

Як прокоментував сільський голова Руслан Нестеров, - впевнений, що разом ми зробимо дуже багато важливих справ для розвитку та процвітання нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора