A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Звернення до громади

Дата: 03.06.2020 13:13
Кількість переглядів: 275

Шановні жителі Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади, нам випала честь жити в одному із мальовничих та найкрасивіших куточків Камянеччини. І тільки спільними зусиллями, і тільки всі разом - ми зможемо зробити світ навколо нас кращим.

Нажаль, в житті нашої громади трапляються неприпустимі випадки руйнування нашого спільного майна. Майна, яке належить громаді, тобто нам з Вами.

Так, невідомими особами пошкоджено зовнішню огорожу кладовища в селі Слобідка Кульчієвецька. Викликає обурення не тільки той факт, що це майно громади і кошти на його ремонт, впорядкування, відновлення могли б використатися з більшою користю для громади, а й той факт, що пошкоджено саме огорожу КЛАДОВИЩА - сакрального для всіх адекватних людей місця.

Звертаємось до всіх свідомих та небайдужих громадян, з проханням, повідомити в сільську раду або в правоохоронні органи, будь-яку відому Вам інформацію про «людей», які вчинили цей факт вандалізму.

Повідомляємо, що завдяки зусиллям комунальних служб сільської ради та спонсорській допомозі підприємця В.Сухого, ситуацію виправлено, огорожу відремонтовано, територію кладовища впорядковано.

Сільський голова Руслан Нестеров висловлює особисту подяку всім учасникам ремонтно-впорядкувальних робіт і особливо підприємцю В.Сухому за небайдужість, проявлену громадську свідомість та активну участь у вирішенні питань громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора