A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Благоустрій території кладовища в селі Баговиця

Дата: 05.06.2020 14:18
Кількість переглядів: 1030

         На виконання заходів щодо підготовки Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади до святкування Трійці (Зелених свят), комунальними службами сільської ради проводиться системна, планомірна робота, яка спрямована на поліпшення санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення.

З метою дотримання та збереження національно-духовних звичаїв і традицій, щодо відзначення цього свята в Україні, особлива увага приділяється благоустрою та впорядкуванню територій кладовищ. Наразі продовжуються роботи з санітарної розчистки та благоустрою кладовища в селі Баговиця. Незважаючи на несприятливі погодні умови «левова частка робіт» - виконана, але за об’єктивних обставин, роботи, щодо впорядкування територій всіх кладовищ, які розташовані на території громади будуть продовжуватися і після свят.

Як зазначив сільський голова Руслан Нестеров, кладовище - це сакральне для всіх українців місце і те в якому стані знаходиться цвинтар свідчить про рівень зрілості суспільства, вміння поважати минуле і цінувати майбутнє…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора