A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ЩОБ НАВЧАЛОСЯ КОМФОРТНО…

Дата: 12.06.2020 21:05
Кількість переглядів: 597

Упорядковування та приведення до належного стану територій нашої громади залишається пріоритетним напрямком в діяльності Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Особлива увага з реалізації цього напрямку приділяється благоустрою територій освітніх закладів.

Пришкільна територія є візитною карткою освітнього закладу та повинна відповідати всім вимогам державних стандартів сучасної освіти. Саме тому, 12 червня сільський голова Руслан Нестеров перебуваючи з робочою поїздкою в селах Баговиця і Велика Слобідка, завітав в освітні заклади, де перевірив стан проведення робіт з благоустрою пришкільних територій та хід проведення поточних ремонтів.

В Баговицькому ліцеї продовжуються роботи з благоустрою та облаштування шкільного подвір’я, а саме: встановлюється тверде покриття шкільного майданчика, частково замінюються бордюри, ремонтується огорожа.

Тривають поточні ремонти в приміщеннях Велико Слобідської гімназії, а саме: ремонт учбових класів, приміщення шкільного харчоблоку. Особлива увага приділяється класній кімнаті для майбутніх першокласників, яка облаштовується у рамках Програми «Нова Українська школа».

Слід відмітити, що адміністрації навчальних закладів та батьківська громада докладає максимум зусиль, щоб створити комфортні умови для навчання дітей та роботи педагогів.

Сільський голова висловлює подяку старостам Миколі Берчуку, Юрію Сидоруку, начальнику відділу Олені Сендзюк, директору ліцею Миколі Арсенюку, директору гімназії Валентині Ільницькій, батьківським колективам за створення необхідних умов для успішного навчання і комфортного перебування дітей в освітніх закладах громади та депутатам Лідії Шкурак, Галині Мозолюк, Ігорю Ільницькому за активну громадську позицію у вирішенні питань сіл Баговиця та Велика Слобідка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора