A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Благоустрій територій Мукша Китайгородського ліцею

Дата: 16.06.2020 11:09
Кількість переглядів: 332

15 червня з робочою поїздкою сільський голова Руслан Нестеров перебував в селі Мукша Китайгородська та відвідав ліцей, де перевірив хід виконання ремонтних робіт з відновлення шкільної огорожі. На даний час в освітній установі вже встановлено тверде покриття пришкільного майданчика та проведено часткову заміну бордюрів. Ремонтні роботи проводяться в рамка перспективного плану благоустрою пришкільних територій на 2020 рік.

Сільського голова наголосив, що створення безпечних, комфортних умов перебування дітей в освітніх закладах громади залишається пріоритетним завданням сільської ради. Адже, рівень матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів повинен відповідати вимогам сучасності та державним стандартам.

Необхідно наголосити, що ремонтні робіти з благоустрою пришкільних територій будуть проводитись і надалі.

Сільський голова висловлює подяку начальнику відділу Олені Сендзюк, директору ліцею Любові Ковальчук за створення необхідних умов для успішного навчання і комфортного перебування дітей в освітніх закладах громади та депутатам Олександру Білезі, Ірині Батринюк, Оксані Берчук, Анатолію Шмигляку за активну громадську позицію у вирішенні питань благоустрою села Мукша Китайгородська.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора