A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День медика

Дата: 23.06.2020 08:58
Кількість переглядів: 305

21 червня в Україні відзначається державне свято День медика — це подяка лікарям, медичним сестрам, акушерам, санітарам, лаборантам та фельдшерам за щоденну роботу та визнання важливості медичного фаху на державному рівні.

Дорогі наші медичні працівники! Висловлюю найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров’я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя. Прийміть побажання міцного здоров’я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами !

Особисту подяку з нагоди свята Дня медика висловлюю директору комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна лікарня», депутату обласної ради Якову Цуглевичу, лікарю інфекціоністу, представнику в госпітальній раді, члену виконкому Борису Сироті, депутату Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, медичній сестрі ПМСД Оксані Берчук, депутату Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, завідуючій Баговицьким ФАПом Лідії Шкурак.

З повагою, сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора