A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Благоустрій пришкільної території Баговицького ліцею

Дата: 26.06.2020 10:26
Кількість переглядів: 410

25 червня завершено другий етап робіт з благоустрою шкільного подвір’я Баговицького ліцею. У відповідності до перспективного плану благоустрою територій Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної громади, в освітній установі встановлено тверде покриття на шкільному майданчику, відремонтовано та пофарбовано огорожу. На даний час в приміщенні ліцею проведено поточний ремонт шкільного харчоблоку.

Сільський голова Руслан Нестеров разом із заступником Павлом Довгополом, директором ліцею Миколою Арсенюком перевірили хід та якість виконання робіт. Роботи з благоустрою територій освітніх установ громади будуть продовжуватися і надалі.

Сільський голова висловлює подяку начальнику відділу Олені Сендзюк, директору ліцею Миколі Арсенюку за створення необхідних умов для успішного навчання дітей в освітніх закладах та депутатам Лідії Шкурак та Галині Мозолюк за активну громадську позицію у вирішенні питань благоустрою села Баговиця.

Особиста подяка висловлюється батьківському колективу ліцею за співпрацю та активну допомогу у створенні комфортних умов перебування дітей в освітньому закладі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора