A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Допомагаємо разом...

Дата: 08.07.2020 12:02
Кількість переглядів: 333

Забезпечення соціального супроводу сімей з особливими потребами є одним з визначальних пріоритетів соціальної політики нашої громади.

8 липня за ініціативи сільського голови Руслана Нестерова, представники сільської ради, а саме: головний спеціаліст відділу соціального обслуговування населення Лідія Верстюк, начальник відділу загальної та організаційної роботи Наталія Похольчук відвідали сім’ю Бевз, жителів села Мукша Китайгородська. Сім’я Бевз виховує сина Богдана з особливими потребами у розвитку. Нещодавно ситуація в сім’ї ускладнилась, в зв’язку з тим, що пані Світлана отримала травму ноги і тимчасово прикута до ліжка. Саме тому, Руслан Олегович вкотре особисто надав матеріальну допомогу (кошти,  продуктовий набір) та дав завдання працівникам соціальної і діловодної служби сільської ради підготувати пакет документів, щодо виділення пані Світлані матеріальної допомоги на лікування.

Руслан Олегович зазначив, що турбота та чуйне ставлення до сімей, які потрапили в складні життєві обставини, є обов’язком не тільки суспільства, а й кожного свідомого громадянина.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора